hírek

Előkarácsonyi vásár a Palomában

Készülj velünk az ünnepekre!
Szeretnéd egyedi ajándékkal meglepni szeretteidet mikulásra, karácsonyra? Látogass el a Paloma művészudvarba november 29-30 között, ahol a magyar művészek különleges alkotásaival és kedvezményekkel várunk mindenkit! Hétköznapi nyitvatartás szombaton is: este hétig leszünk nyitva.

2019. november 29. 18:00-18:20 A Staccato Énekegyüttes koncertje https://staccato.hu/

Részletes ajánlatok:
# Retrohungary termékének vásárlása esetén 15 % kedvezmény a Fércművek termékeire. Illetve Fércművek termékének vásárlása esetén 15 % kedvezmény a Retrohungary kínálatából.

# 10 % engedmény minden Blaur kutyás termékre.

# Igazán különleges élmény egyedi táskát tervezni, gyere el a Repitykéhez és próbáld ki te is! Ráadásul a Paloma előkarácsony két napján 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a tervezői csomagokat. Veheted saját részre vagy ajándékba is!

# November 29-én aki Vadjutkánál vásárol ezüst ékszert, az választhat egy bohém ékszert a kosárból.

# 20% KEDVEZMÉNY a Room 11-ben MINDENRE!
A Room 11 alkotói: Bóta Judit/kerámia; Nera Jewels /ékszer; Fannabead /ékszer, Evetke /öltözék; Szabó Judit gardróbja /öltözék; Domonkos.Bernadett /öltözék

# Secret Poni Story – Legyen idén zöld a karácsony!
Karácsonyi vásár ökotudatos tervezőkkel a Póniban. Két napos pop up vásárukon választhattok tőlük és más tervezőktől ajándékokat többféle árkategóriában. Vagy akár ajándékkártyát, mindezt a megszokott kötetlen hangulatban.

# Szeretnél egy különleges karácsonyi ajándékot beszerezni vagy az alkalmi ruhádat feldobni egy gyönyörű szettel? Most megteheted, a Paloma előkarácsonyi eseményén a Kontur fashion bőr ékszereket 20% kedvezménnyel szerezheted be a Room 8-ban!

# A Cellunett csigalámpák 10 % kedvezményel vásárolhatóak meg ezen a két napon. Nagy csigalámpa vásárlása esetén további ajándék jár: egy pár cellunett fülbevaló.

# A White Lemon – Smartwear for Women 20 % kedvezménnyel készül a Paloma előkarácsonyra, amely a kabátok és a Vermeer festménnyel díszített ruhák kivételével mindenre vonatkozik! Az esemény péntekén a tervező vár benneteket a Room 8-ban!

# Ha 10.000 Ft felett vásárolsz New Accent beton ékszert a Room4-en akkor 3.900 Ft értékű öntött beton nyakláncot választhatsz ajándékba.

# 24% kedvezmény Handrea termékeire a Room 4-ben!

# November 30-án magyar tervezők bolhapiaca Vadjutkánál, jubileumi, 10. kiadás – a vásárlók közt a résztvevő tervezők munkáiból álló csomagot sorsolják ki.
https://www.facebook.com/events/2496280917322610

# “Lottery Wheel” Party a Juco HOME Design Store-ban. Vásárolj legalább 5.000 Ft értékben, majd pörgesd meg a szerencsekerekét, és ha Fortuna melléd áll, tiéd lehet valamelyik egyedi JUCO ajándék, vagy a 10%-os kedvezmény egy általad választott termékre!

# 10% kedvezmény a CQ brand készleten lévő termékeire.

# 10% kedvezmény Sera ékszereire.

# November 25-től karácsonyi mindennap új meglepetés vár a Room 4-ben!
A Room 4 alkotói:
Cellunett design / lámpa, Hayka wood / ékszer, Myart jewels / ékszer, New accent design / ékszer, Silk and more / selyem, Barankababra / öko termékek, lakás dekoráció, Togu bag / táska

# Karácsony az újrahasznosítás jegyében ! Aki 5000 Ft-nál értékesebb Fannabead ékszert vásárol a Room 11- ben december 29-én, vagy 30-án, annak az alkotó újjávarázsolja egy leszakadt gyöngysorát! www.fannabead.com