Boldog 5. születésnapot PALOMA művészudvar!

A Paloma művészudvar 2014. május végén nyitotta meg kapuit a nagyközönség felé. Az elmúlt öt évben több mint 150 designer, iparművész és képzőművész kapott lehetőséget a házban, hogy rövidebb-hosszabb ideig az alkotói csapat része legyen.

A belvárosi Kossuth Lajos utcán a 120 éves Wagner ház belső udvarának félemelete több mint 20 éve állt üresen és rendkívül elhanyagoltan. A Paloma megálmodója és létrehozója Kárpáti Zsuzsanna a gyönyörű épületet megpillantva fantáziát és lehetőséget látott az udvarban. A csodálatos belső udvar a körfolyosóról megközelíthető szobákkal egy csendes szigetnek tűnt a forgalmas főútvonal mellett és tökéletesen alkalmasnak látszott arra, hogy kreatív művészek létrehozzák itt belvárosi bázisukat.

Az 5. születésnap alkalmából minden szobában készültek az alkotók és különböző kedvezményekkel, ajándékokkal, programokkal és hosszabb nyitvatartással várják a látogatókat.

Szombat, 2019. május 25. – PROGRAMOK:

  • Hosszabb nyitvatartás 11-19h óráig
  • 15 órától ingyenes sétára várunk mindenkit, ahol Kárpáti Zsuzsanna a Paloma projektvezetője fogja körbekísérni a szobákban az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi címen lehet: palomabudapest@gmail.com
  • Az aznapi vásárlók között nagy értékű Palomás ajándékcsomagot sorsolunk ki!
  • Rendezvényünk hivatalos buborékszállítója a Hungaria pezsgő.

További információ az egyes szobák programjáról a facebook eseményben !