PALOMA fashion&art

ALKOTÓINK

Cq Brand

CQ Brand - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Hegedűs Anett vagyok, bőrdíszműves a végzettségem. 2016-ban hoztam létre a Coque’ette by Cq Brand márkát, melynek filozófiája: divatos, kacér, feltűnő. A Cq Brand termékei közt ilyen kiegészítőket találsz, amelyeket a bőr szeretete inspirált. A kézműves technológiából és az újabb és újabb ötletekből adódóan mindegyik darab egyedi és jellegzetes. Női táskákat, apró árut és kiegészítőket készítek, saját ipari varrógépeimen. Olyan feltűnő és nőies kollekcióban gondolkodom, amibe bele lehet szeretni és ugyanakkor a mindennapokban is praktikus.

Paloma – Room 8

Nézz körül a boltomban is: Cq Brand

Fércművek

Fércművek

Egyedi, kézzel készített kiegészítők, játékok gyerekeknek – korhatár nélkül.

Paloma – Room 6

Látogass el a honlapomra: Fércművek

Handrea Design

HANDREA DESIGN - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

A nevem Horák Andrea. Kreatív dolgokkal foglalkozom Budapesten. Imádok ékszereket készíteni.

Az ékszereim mind saját tervezésűek és mindig minőségi faanyagból készülnek limitált példányszámban. Inspirációmat aranyos éjszakai állatokból, kult filmekből és magyar népművészeti motívumokból merítem. A megálmodott és megtervezett formák kivágása lézervágóval történik. Minden darabot kézzel festek és lakkozok természetes anyagokkal.

Paloma – Room 4

Látogass el honlapomra: Handrea Design

Hecendorfer fashion

Hecendorfer fashion - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Hecendorfer Tímea, a Hecendorfer Fashion tervezője széles skálán mozog: a természetes alapanyagú viszkóz pólóruháktól az extrém menyasszonyi ruhákig tervez sokféle öltözéket.

Paloma – Room 11

Látogass el a honlapjára: Hecendorfer Fashion

Ihász Emese Jewelry

Ihász Emese Jewelry - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Ihász Emese ezüstből és aranyból készít egyedi tervezésű, finoman megmunkált nemesféékszereket különféle drágakövekkel és textúrákkal. A letisztult formaviláés a természet inspirálják az alkotásban. Jelentkezz be hozzá konzultációra, ha egy igazán személyre szabott különlegességre vágysz!

Paloma – Room 12

Jubo – Ceramics & Jewellery

Jubo – Ceramics & Jewellery - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Bóta Judit vagyok, egyedi kerámiák és ékszerek tervezésével foglalkozom. Budapesti műhelyemben készülnek használati és dísztárgyaim. Fő inspirációs forrásom, állandó ötletadóim gyermekeim. A gyermeki játékosságot igyekszem felnőttként is megélni és megjeleníteni tárgyaimban. Legyen szó használati tárgyakról, fali díszekről, ékszerekről: kerámiáimmal szeretnék egy cseppnyi vidámságot csempészni a mindennapokba.
Külön termékvonalat képviselnek táblajátékaim: a jól ismert játékok mellett igyekszem feleleveníteni rég elfeledett játékokat, új köntösbe öltöztetni utazásaim során megismert tradicionális, helyi játékokat.

Paloma – Room 11

Látogass el honlapomra: Jubo Ceramics & Jewellery

Kállai design

Kállai design - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Kállai Anna vagyok, a Kállai Design egyedi és igényes táskák tervezője. A táskaszerelem 21 éve kezdődött. Mindig szerettem tervezni, alkotni, az anyagokkal kísérletezni. A ruhaipari végzettség megszerzése után, a művészeti egyetemen festőként és grafikusként is végeztem. Máig emlékszem arra, amikor egy nyári fesztiválon “levásárolták” rólam az egyik táskámat. Egyre többen kerestek meg, hogy varrjak nekik olyan táskát, ami illik az életmódjukhoz, mert sehol sem találnak nekik tetszőt. Minden táskámat egy egyedi kérés inspirálta, amire mindig személyre szabott megoldásokat készítettem. A kollekcióimba a megoldások esszenciáját sűrítem bele. Táskáim formavilága mindig nagyon letisztult és kifinomult, hogy a modern forma tudjon érvényesülni. Anyagválasztásaimban figyelek arra, hogy a környezetet a legkisebb mértékben szennyezzem, ezért amikor csak lehet, magyar gyártóktól vásárolok tartós, jó minőségű anyagot.

Paloma – Room 3

Látogass el honlapomra: Kállai design

New Accent

NEWACCENT - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Betonból, nőknek. New Accent beton ékszer mindazoknak akik szeretnének kibújni a konformitás világából. Szakíts a nőkre szabott hagyományos elvárásokkal és viselj bátran beton ékszert!

Paloma – Room 4

Látogass el honlapomra: New Accent

Noteshell

Noteshell - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Kézműves dizájn könyvműhely – egyedi tervezésű, limitált, kézzel készült könyvkötészeti termékek: határidőnaplók, noteszek, naplók, albumok…

Paloma – Room 4

Látogass el honlapomra: Noteshell

PINKPONILO

PINKPONILO - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

A PINKPONILO kreatív stúdió célkitűzése: a fast fashion üzletek által meghatározott hazai öltözködéskultúra átalakítása, a divatról és öltözködésről való gondolkodás elmozdítása a tudatosság irányába. A PINKPONILO tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, hazai tervezőkkel működik együtt, és olyan workshopokat szervez, melyeken a résztvevők saját ruháikat elkészítve vagy megjavítva alakíthatnak ki egy fenntarthatóbb ruhatárat. A műhely emellett befogadótérként, események helyszíneként és szakmai partnerként is működik, legyen szó kulturális, művészeti vagy divatprojektekről.

Paloma – Földszint

Látogass el honlapunkra: PINKPONILO

RePityke

REPITYKE - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Márkánk a RePityke – a magyar öko-design képviselője –, 2015 óta tervezünk és készítünk egyedi táskákat és kiegészítőket. Fő célunk, hogy a felesleges textil- és bőrhulladékot olyan formában dolgozzuk fel, mely minőségében és értékében megfelel egy teljesen új terméknek. Táskáink nem csak egyedi tervezésűek, de anyagukat tekintve is megismételhetetlen darabok. Különös odafigyeléssel válogatjuk, szabjuk, varrjuk a textileket a zero waste elveihez hűen. Leginkább a geometrikus formavilág inspirál minket, mely a különböző anyagok – farmer, bútorkárpit, esernyő, ballonkabát és bőrhulladék – játékos kombinálásával mára védjegyünkké vált a redesign táskák világában.

Paloma – Room 9

Látogass el honlapunkra: RePityke

Retrohungary

Retrohungary - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Design az ötvenes évektől, a retro szerelmeseinek.

Paloma – Room 6

 

 

sulyandesign

SULYAN - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Mindenki szereti a kendőket és a sálakat, mert nagyszerűen és változatosan öltöztetnek. Milyen jó lenne, ha ezeket többféleképpen lehetne hordani! Mert ugye a praktikus dolgokat is szeretjük. Én legalábbis nagyon, innen jöttek az ötletek.

Az eddig piacra dobott háromféle sulyandesign terméket vásárlóim leggyakrabban ezzel a három szóval jellemezik/jellemezték: praktikus, egyszerű, ötletes.

Paloma – Földszint

Látogass el honlapomra: sulyandesign

Szabó Judit gardróbja

Szabo Judit gardróbja - PALOMA Művészudvar

Méretre készült egyedi ruhák.

Paloma – Room 11

Szilenosz – facsemeték

Szilenosz - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Erdei facsemeték termesztésével foglalkozunk viszonylag magas volumennel, több száz ezres csemeteszámmal, mely azonban csupán néhány főbb fafajból tevődik ki. Itt a Palomában együtt megtaláljuk a fádat.
Kiültetheted azonnal, de lehet balkonon, ablakban megfelelő gondozással bárhol ameddig meg nem erősödik.
Ha szeretnél kicsit segíteni feldobni a környező erdők faj és génkészletét, vagy csak szeretnél egy erdei fát a kertedbe, esetleg túrázol és vinnél magaddal egy fácskát a kedvenc helyedre, keress itt a Palomában, megbeszéljük.

Paloma – Room 5

Látogass el honlapunkra: Szilenosz

Vadjutka Design Ékszer

VADJUTKA - PALOMA Művészudvar - www.palomabudapest.hu

A Vadjutka Design Ékszer a játékos, életvidám, ugyanakkor sokszor elegáns ékszerekről, különféle anyagok bátor kombinációjáról szól, mint például ezüst és plexi, textil és fém, fa és üveg. 

Paloma – Room 4

Látogass el a honlapomra: Vadjutka

WAMP – the Hungarian design market

Wamp - Paloma Művészudvar - www.palomabudapest.hu

Röviden, Vasárnapi Művész Piac. Bővebben, egy dizájn vásár, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

Paloma – Room 10

Látogass el a honlapunkra: WAMP